На засіданні СПО розглянуто важливі питання

Відбулося чергове засідання Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні. У порядку денному значилося два питання: «Про укладення Генеральної угоди на 2019-2021 роки» та «Про делегування представників СПО об’єднань профспілок до складу тристоронньої делегації України для участі у 108-й сесії Міжнародної конференції праці.

Розгляд першого питання викликав серед учасників засідання палку та жваву дискусію. Особливо багато зауважень запропонований текст Генеральної угоди викликав у профспілківців, які представляють бюджетну сферу. Зрештою було вирішено відтермінувати ухвалення згаданого документа, допрацювавши окремі його положення.

Другий пункт проголосували без якихось застережень. 108-а сесія Міжнародної конференції праці відбудеться з 10 по 21 червня 2019 року в Женеві (Швейцарія). Традиційно у роботі кожної сесії бере участь тристороння делегація України. Конфедерацію вільних профспілок України на форумі представлятимуть очільник КВПУ Михайло Волинець, як заступник делегата, та заступниця голови КВПУ Наталія Левицька, як радниця делегата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *