Мети досягли і голодування припинили

Сьогодні під час засідання Ради голів Незалежної профспілки гірників України голова Місцевої організації Незалежної профспілки гірників України міст Селидового та Новогродівки Віктор Трифонов заявив, що з огляду на стан здоров’я кількох учасників протестної акції, що триває з 21 лютого у приміщенні Міністерства енергетики та вугільної промисловості, та враховуючи численні звернення небайдужих людей, він та його колеги припиняють голодування.

Голова первинної профспілкової організації НПГУ шахти «1/3 Новогродівська» Сергій Павлов зазначив: «Ми боролися не тільки за себе, а й за інших гірників. Вважаю, що нам вдалося багато чого досягти. На наш відчайдушний крок відреагувала міжнародна спільнота – до Президента України, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради надсилалися численні листи й телеграми. Тому своєї мети – сколихнути суспільство – ми досягли».

«Учасникам голодування зі страйкового фонду будуть виділені кошти на лікування», – запевнив голова Конфедерації вільних профспілок України та Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *