Передплачуйте газету “Аспект”

ПЕРЕДПЛАТА-2018

Шановні друзі!

Розпочалася передплата на періодичні видання України, зокрема й на нашу профспілкову газету «Аспект» на наступний, 2018 рік.

Як і в попередні роки, у 2018-му газета намагатиметься оперативно реагувати на всі події у галузевих, місцевих, регіональних і первинних організаціях Конфедерації вільних профспілок України, широко висвітлюватиме боротьбу незалежних профспілок за права та інтереси трудящих, проти утисків і протиправних дій. Розповідатиме «Аспект» і про профспілкові організації та їхніх активістів, надаватиме свої шпальти для обміну досвідом, друкуватиме відповіді на запитання тощо.     

І хоча, на жаль, Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань «Преса» значно підвищило ціни на свої послуги і тому вартість передплати зросла, ми все ж маємо надію, що коло прихильників «Аспекта» не зменшиться, а навпаки розшириться. Сподіваємось, що до наших постійних читачів додадуться нові, які теж згодом стануть вірними друзями профспілкового видання.

Вартість передплати на газету «Аспект» на 2018 рік:

на 1 місяць – 6,53 грн,

на 3 місяці – 19,59 грн,

на 6 місяців – 39,18 грн,

на рік – 78,36 грн.

До вартості передплати не входить її оформлення. Розцінки на неї ДП «Преса» встановило такі: на 1 міс. – 2,0 грн, на 3 міс. – 4,5 грн, на 6 міс. – 5,6 грн, на рік – 8,6 грн.      

Оформити передплату можна:

•       у відділеннях поштового зв’язку,

•       в операційних залах поштамтів,

•       у пунктах приймання передплати,

•       на сайті ДП «Преса»  www.presa.ua

*      на сайті УДППЗ «Укрпошта» www.ukrposhta.ua.

Бажаючим отримувати газету «Аспект» ще у цьому році, нагадуємо, що передплата на наше видання не закінчується ніколи. Щоб отримувати газету у наступному місяці, її потрібно передплатити до 10 числа поточного. Вартість передплати: на 2 місяці – 11,12 грн, на 1 міс. – 5,56 грн. До вартості передплати не входить її оформлення у поштовому відділенні.

Наш передплатний індекс 23202

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *