П’яні посадовці та акція «Робота за інструкціями»

Залізничникам Кременчука учора увечері упродовж трьох годин довелося двічі викликати працівників Національної поліції та Служби безпеки України. Про це повідомив голова профкому Вільної профспілки машиністів локомотивного депо Кременчук Сергій Москалець.

Спершу призвідником інциденту став в.о. начальника виробничого підрозділу «Локомотивне депо Кременчук» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця» Євген Білоцерковець, який, перебуваючи напідпитку, намагався керувати несправним тепловозом на станції Кременчук-пасажирський. Проте залізничники, які з 14 травня беруть участь в акції «Робота за інструкціями», цю спробу припинили і викликали правоохоронців. А потім «відзначився» перший заступник начальника структурного підрозділу «Служба локомотивного господарства» тієї ж «Південної залізниці» Ігор Майоров, який привернув увагу не зовсім адекватною поведінкою і агресивними діями. Згодом він замкнувся в кабінеті заступника начальника депо з питань експлуатації. Його звідти довелося примусово «визволяти» за допомогою працівників Нацполіції, які, за наполяганням залізничників, відвезли п’яного порушника спокою на експертизу.

Нагадаємо, в Україні восьмий день триває акція, яка розпочалася у ніч на понеділок, 14 травня, коли машиністи локомотивних депо почали діяти суворо за інструкціями. У ній беруть участь залізничники Кременчука, Полтави, Запоріжжя, Кривого Рогу, Синельникового, Миронівки (Київська обл.) Дарниці (м. Київ), Коростеня. Акцію частково підтримали також працівники локомотивного депо П’ятихатки, у якому деякі бригади машиністів теж почали діяти за інструкціями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *